Yksityisyys

Tietosuojalausunnon tiivistelmä

Tämä on tiivistelmä tietosuojalausunnostamme

 

Mitä tämä tietosuojaseloste kattaa?

Tämä tietosuojaseloste on suunniteltu kuvaamaan:

 

Mitä henkilötietoja keräämme ja käytämme ja miten keräämme niitä?

Keräämme henkilötietoja, kun:

Kun luot tilin jollakin sivustollamme, kirjaudut vastaanottamaan tarjouksia tai tietoja tai teet varauksen alustamme kautta, annat meille henkilötietosi. Keräämme myös tällaisia tietoja automatisoidun tekniikan, kuten selaimellesi asetettujen evästeiden, avulla, tarvittaessa suostumuksesi avulla, kun vierailet sivustoillamme tai lataat ja käytät sovelluksiamme. Saamme myös Expedia Groupin tytäryhtiöiltä sekä liikekumppaneilta ja muilta kolmansilta osapuolilta tietoja, jotka auttavat meitä parantamaan alustaamme ja niihin liittyviä työkalujamme ja palveluitamme, päivittämään ja ylläpitämään tarkkoja tietoja, mahdollisesti havaitsemaan ja tutkimaan petoksia ja markkinoimaan entistä tehokkaammin palvelut.

 

Miten henkilötietojasi jaetaan?

Henkilötietojasi voidaan jakaa auttaaksemme sinua varaamaan matkasi ja/tai lomasi, avustamaan matkasi ja/tai lomamatkasi kanssa, kommunikoimaan kanssasi (mukaan lukien kun lähetämme tietoja tuotteista ja palveluista tai mahdollistamme yhteydenpidon matkantarjoajien kanssa ja /tai kiinteistönomistajat) ja noudattavat lakia. Täydellinen tietosuojaseloste kertoo, kuinka henkilötietoja jaetaan.

 

Mitkä ovat oikeutesi ja valintasi?

Voit käyttää tietosuojaoikeuksiasi monin eri tavoin. Voit esimerkiksi kieltäytyä markkinoinnista napsauttamalla sähköpostissa olevaa "peru tilaus" -linkkiä, tarvittaessa tililläsi tai ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme. Tietosuojaselosteessamme on tietoja käytettävissä olevista vaihtoehdoista ja tietosuojaoikeuksista.

 

Keräämiemme henkilötietojen luokat

Kun käytät alustaamme, sovelluksiamme tai niihin liittyviä työkalujamme tai palveluitamme, voimme tarvittaessa kerätä sinulta seuraavanlaisia henkilötietoja:

Kun asennat minkä tahansa sovelluksemme tai käytät alustaamme, keräämme automaattisesti seuraavan tyyppisiä tietoja laitteestasi

Mobiilisovellukset

Kun lataat ja käytät mitä tahansa mobiilisovelluksiamme, keräämme laitteestasi tiettyjä teknisiä tietoja, jotta sovellus toimisi oikein ja muuten tässä tietosuojalausekkeessa kuvatulla tavalla. Nämä tekniset tiedot sisältävät:

 

Sijaintiin perustuvien palvelujen käyttöoikeudet:

Riippuen laitteesi asetuksista ja käyttöoikeuksista ja valinnastasi osallistua tiettyihin ohjelmiin, saatamme kerätä laitteesi sijainnin GPS-signaalien, matkapuhelintornien, Wi-Fi-signaalien, Bluetoothin tai muiden tekniikoiden avulla. Keräämme nämä tiedot, jos otat käyttöön sovelluksen tai muun ohjelman kautta (joko ensimmäisen kirjautumisen yhteydessä tai myöhemmin) ottaaksemme käyttöön tietyt sovelluksessa saatavilla olevat sijaintiin perustuvat palvelut (esimerkiksi lähimmän saatavilla olevan majoituksen löytäminen). . Voit poistaa sovelluksen sijaintiominaisuudet käytöstä kirjautumalla ulos tai muuttamalla mobiililaitteesi asetuksia.

 

Henkilötietojen käyttö

Käytämme henkilötietojasi useisiin alla kuvattuihin tarkoituksiin, jotka riippuvat vierailemastasi sivustosta tai käyttämästäsi sovelluksesta.

Verkkosivustojen, sovellusten ja palveluiden käyttö:

Viestintä ja markkinointi:

Muut liiketoiminnalliset tarkoitukset ja noudattaminen

Käsittelyn lailliset perusteet:

Keräämme sinulta henkilötietoja vain (i) jos henkilötietoja tarvitaan sopimuksen tekemiseksi kanssasi (esim. varauksen hallinta, maksujen käsittely tai tilin luominen pyynnöstäsi), (ii) kun käsittely on laillista. oikeutesi (kuten alla selitetään) tai (iii) jos meillä on siihen suostumuksesi (esim. markkinointiviestien lähettäminen, kun suostumus vaaditaan). Joissakin tapauksissa meillä on lakisääteinen velvollisuus kerätä sinulta henkilökohtaisia tietoja, esimerkiksi silloin, kun on tarpeen käyttää tapahtumahistoriaasi lain mukaisten taloudellisten ja verotuksellisten velvoitteidemme suorittamiseen.

Jos pyydämme sinua antamaan henkilötietoja noudattaaksemme lakisääteistä vaatimusta tai tehdäksemme sopimuksen kanssasi, teemme tämän selväksi sopivana ajankohtana ja ilmoitamme sinulle, onko henkilötietojesi antaminen pakollista vai ei (samoin kuin mahdolliset seuraukset, jos et anna henkilötietojasi).

Tietyt maat ja alueet sallivat meidän käsitellä henkilötietoja oikeutettujen etujen perusteella. Jos keräämme ja käytämme henkilötietojasi oikeutettujen etujemme (tai minkä tahansa kolmannen osapuolen oikeutettujen etujen) perusteella, tämä etu on tyypillisesti käyttää tai parantaa alustamme ja kommunikoida kanssasi tarpeen mukaan palveluidemme tarjoamiseksi sinulle. turvallisuuden varmentamiseen, kun otat meihin yhteyttä, vastataksesi kyselyihisi, harjoittaessasi markkinointia tai laittomien toimintojen mahdollisesti havaitsemiseksi tai estämiseksi.

Joissakin tapauksissa voimme käyttää automatisoitua päätöksentekoa, esimerkiksi arvioidaksemme vilpillisiä tapahtumia tai epäilyttävää toimintaa sivustollamme. Osana tätä käsittelyä voidaan tehdä automaattisia päätöksiä lisäämällä henkilötietosi järjestelmään ja laskemalla päätös automaattisten prosessien avulla. Jos sinulla on petosriski, se voi vaikuttaa kykyysi tehdä varaus sivustollamme. Sinulla voi olla automaattiseen päätöksentekoon liittyviä oikeuksia, mukaan lukien mahdollisuus pyytää manuaalista päätöksentekoprosessia sen sijaan tai riitauttaa päätös, joka perustuu yksinomaan automaattiseen käsittelyyn. Jos haluat tietää lisää tietosuojaoikeuksistasi, ole hyvä ja katso alla oleva kohta.

 

Henkilötietojen jakaminen

Jaamme henkilötietosi alla ja tässä tietosuojaselosteessa kuvatulla tavalla ja sovellettavan lain sallimalla tavalla.

 

Oikeutesi ja valintasi

Sinulla on tiettyjä oikeuksia ja valintoja henkilötietojesi suhteen, kuten alla on kuvattu:

Tietyt maat ja alueet tarjoavat asukkailleen henkilötietoihin liittyviä lisäoikeuksia. Nämä lisäoikeudet vaihtelevat maittain ja alueittain, ja ne voivat sisältää mahdollisuuden:

Jos sinulla on kysyttävää yksityisyydestäsi, oikeuksistasi ja valinnoistasi ja jos haluat pyytää tietojen muuttamista tai päivittämistä tai tiedustellaksesi poistamista, ota meihin yhteyttä

Yllä olevien oikeuksien lisäksi sinulla voi olla oikeus valittaa tietosuojaviranomaiselle henkilötietojesi keräämisestä ja käytöstä. Suosittelemme kuitenkin ottamaan meihin ensin yhteyttä, jotta voimme tehdä parhaamme ratkaistaksemme huolesi. Voit lähettää meille pyyntösi käyttämällä osiossa olevia tietoja. Vastaamme kaikkiin pyyntöihin, joita saamme henkilöiltä, jotka haluavat käyttää henkilötietosuojaoikeuksiaan sovellettavien tietosuojalakien mukaisesti.

 

Kansainvälinen tiedonsiirto

Käsittelemämme henkilötiedot voidaan siirtää tai siirtää muihin maihin kuin siihen maahan, jossa asut. Näissä maissa saattaa olla tietosuojalakeja, jotka poikkeavat maasi laeista.

Alustamme palvelimet sijaitsevat Yhdysvalloissa, ja Expedia Group -yhtiöt ja kolmannen osapuolen palveluntarjoajat toimivat monissa maissa ympäri maailmaa. Kun keräämme henkilötietojasi, voimme käsitellä niitä missä tahansa näistä maista.

Olemme ryhtyneet tarvittaviin toimiin ja ottaneet käyttöön suojatoimia varmistaaksemme, että henkilötietosi pysyvät suojassa tämän tietosuojalausunnon mukaisesti. Esimerkiksi kaikkia konserniyhtiöidemme välisiä tiedonsiirtoja säätelevät konsernin sisäiset sopimukseemme, jotka sisältävät tiukat tiedonsiirtoehdot (mukaan lukien Euroopan komission vakiosopimuslausekkeet siirtoihin ETA:sta) ja vaativat kaikkia konserniyhtiöitä suojaamaan käsittelemiään henkilötietoja. sovellettavan tietosuojalain mukaisesti. Lisäksi tietyt Expedia Groupin yhdysvaltalaiset tytäryhtiöt ovat myöntäneet EU-USA- ja Swiss-US Privacy Shield -sertifikaatin, kuten alla Privacy Shield -osiossa selitetään.

Vaadimme myös, että kolmannen osapuolen palveluntarjoajilla, joille tietoja siirretään, on asianmukaiset suojatoimet henkilötietojesi suojaamiseksi sovellettavan tietosuojalain mukaisesti. Käytettävät erityiset toimenpiteet riippuvat palveluntarjoajasta, ja sopimukseemme heidän kanssaan voivat sisältää Euroopan komission hyväksymiä vakiosopimuslausekkeita, palveluntarjoajan EU-USA ja/tai Swiss-US Privacy Shieldin mukaista sertifikaattia tai luottamista palveluntarjoajan sopimukseen. sitovat yrityssäännöt Euroopan komission määrittelemällä tavalla.

Päivityksiä tietosuojaselosteeseen

Saatamme päivittää tätä tietosuojaselostetta vastauksena muuttuviin lakeihin tai tekniseen tai liiketoiminnan kehitykseen. Näet, milloin tämä tietosuojaseloste on viimeksi päivitetty, tarkistamalla tämän lausunnon yläosassa näkyvä viimeisin päivityspäivämäärä.